25 de novembre 2009

Dia internacional contra la violència de gènere


M'estalviaré la meva opinió personal, per descomptat que no vull més mortes a mans dels seus antics amors. Però tampoc, més denúncies falses que desvirtualitzen , perverteixen, tots els esforços que és fan per a una millor protecció de les víctimes reals.

2 comentaris:

  1. Si en alguna cosa encara hem de continuar lluitant junts, totes i tots, és en eradicar d’una vegada per totes la violència masclista, costarà i sovint haurem de tornar a començar, però ens en sortirem i arraconarem als violents. Hem d’estar molt amatents, i denunciar-los, a la vegada que els hi donem l’ajuda per tal de poder curar-se de la seva infermetat. Millorarà la nostra societat i les dones us sentireu més lliures.

    Al meu parer des de la Conselleria d’Interior, s’està fent una molt bona feina en el tema. Ens calen advocades especialitzades en el tema, endavant Tamara.

    ResponElimina
  2. Em permeto recomanar-vos l'escrit de Daniel Gabarró: Transformar els homes, un repte social, (localitzable fàcilment a través del seu bloc, facebook, etc.)on es desenvolupa de manera excel·lent aquesta idea segons la qual fins ara tots els passos per la igualtat han vingut del costat de les dones i els homes hem fet com si la cosa no anés amb nosaltres. Ara ens toca.

    ResponElimina