27 d’octubre 2009

La maria de l'Obama

Hem de donar les gràcies al nostre flamant Premi Nobel de la Pau... està fet un crack. Ara resulta que, a més a més, optarà al proper de Medicina. Sí, potser exagero... mea culpa, però resulta que si sense fer res per la pau al món li donen el guardó que passarà ara que legalitza la marihuana medicinal al seu país? Un altre, segur! Però aquest cop per consum... vull dir, per actes consumats. Res de paraules buides de pràctica, aquest cop se l'ha guanyat.

La Pau continua sent una expectativa, un somni per a molts, una necessitat per la majoria. Però almenys, els malalts crònics nortamericans, l'esperaran sense ser detinguts per intentar pal.liar el seu dolor amb mètodes alternatius i naturals. Llevat que ho facin fora de casa: fumar, encara que sigui sense amanir, a la via pública sí està sancionat.

Ara, només ens cal, que els nostres polítics en prenguin exemple i optin també al Nobel en Medicina. I al de la Pau que més falta ens fa!

2 comentaris:

  1. doncs si d´aquí uns anys el Sr Barack Hussein Obama te un altre guardo, tots haurem de recordar que ho va vaticinar la primera....En quant als polítics (alguns) de per aquí els veig una mica despistadets darrerament....!!!!

    ResponElimina
  2. Em resulta curiós que tantes persones d'esquerra s'enutjin per la concessió a Obama del Nobel de la pau. Potser cal preguntar-se pel sentit d'aquest Nobel. En la llarga llista de premiats i trobareu algun indici del per què de toto plegat(http://es.wikipedia.org/wiki/Premio_Nobel_de_la_Paz)
    A mi la comissió Nobelno m'ofereix cap garantia. De la mateixa manera que el r. Nobel va voler rentar la seva conciència per haver-se enriquit amb la dinamita amb els premis Nobel, va voler fer un joc de prestigi social i polític dels Nobels amb el de la Pau. S'administrat saviament per aconseguir un reconeixement difícil d'obtenir per vies "legítmes". Però els governs són poderosos i els suecs(que no s'ho fan) ho saben.
    Per tant, trobar-me amb el Sr. Obama entra dins del que podíem esperar.

    ResponElimina